Kreatív grafikai szolgáltatásainkban tudásunk esszenciáját adhatjuk ügyfeleinknek. Az alkalmazott grafika szinte minden területén komoly tapasztalattal rendelkezünk. Munkatársaink reklámgrafika, különböző hirdetések, design, webdesign készítésében, plakátok, szórólapok, prospektusok tervezésében, nyomdai előkészítésében egyaránt otthon vannak. Kreativitás, pontosság, profizmus: ezek az alapvető elvárásaink magunkkal szemben. Reméljük ön is elégedett lesz munkánkkal!


ATL, BTL, és online kampányfejlesztés brieftől a gyártásig. Kreatív konzultáció, gördülékeny ügyfélkapcsolat, komplex in house gyártási lehetőségek. A kreatív megbízások teljesítésére mindig az adott feladatra legalkalmasabb kreatív csapatot állítjuk össze. Cégünk ATL, BTL, online és social kampányok fejlesztésével foglalkozik. Specialitásaink közé tartozik a különböző új, kreatív reklámeszközök és technológiák felkutatása, és gyors alkalmazása.


Az arculattervezés a grafika számunkra kiemelten fontos területe. Munkáinkban az ergonómia, a funkcionalitás és az image elemek egyensúlyára törekszünk. Referenciáink megmutatják az eddig szerzett tapasztalataink sokféleségét. Az arculati elemeket az image kommunikáció első vonalaként kezeljük, így a tervezési folyamat során többszöri, részletes feeddback lehetőséget biztosítunk, és kérünk. Szerezzen személyes benyomásokat az arculatépítés Seeman megközelítéséről!


Az eladáshelyi megjelenések igazi kihasználásához fontos a technológiák, eszközök, gyártási folyamatok ismerete. Megvalósítási ötleteinkkel a shopper marketing első vonalába juttathatjuk márkáját. Szakmailag és technológiailag képesek vagyunk minden lehetőséget biztosítani teljesen újszerű reklámeszközök tervezésére, gyártására. Emellett a legegyszerűbb, klasszikus formátumú POS eszközökből is kihozzuk a legtöbbet, hiszen a kreatív folyamatok kézbentartása mellett minden esetben közvetlen gyártáskontrollra is lehetőségünk van.