Bevezető


A nyomtatás és dekoráció területén alkotó cégcsoportunk 2000-ben kezdte meg működését. Az azóta eltelt időben folyamatosan hajtottunk végre fejlesztéseket és bővítettük tevékenységi körünket, hogy minél magasabb szinten tudjuk kiszolgálni megbízóinkat. Ennek eredményeként ma már 50 kiváló szakember és korszerű infrastruktúra áll ügyfeleink rendelkezésére.

Minden tevékenységünk, így például a digitális nyomtatás Budapest területén történik, a cégcsoport központi telephelyén, ahol számos modern ipari berendezés dolgozik, így a megrendeléseket rendkívül gyorsan és rugalmasan tudjuk teljesíteni. Az volt a célunk, hogy mindent egy helyen tudjunk előállítani, amire csak szüksége lehet ügyfeleinknek. Az elmúlt években tudatos fejlesztésekkel sikerült ezt megvalósítanunk.

Az egyszerű digitális nyomtatás mellett táblanyomtatás, ofszetnyomtatás, és UV síknyomtatás is része az általunk nyújtott szolgáltatásoknak. Fejlett gépparkunk segítségével bármilyen igényt ki tudunk elégíteni, a névjegykártyák gyártásától a különféle szórólapokon, kiadványok nyomtatásán keresztül egészen az óriásplakátok készítéséig, vagy éppen egy kiállítási stand kivitelezéséig.

Kollégáinkat gondosan megválogatjuk, és folyamatosan képezzük. Ennek köszönhetően nem kell aggódnia amiatt, hogy az általunk készített anyag nem felel meg az elvárásainak: biztos lehet benne, hogy ami tőlünk kikerül, az minden esetben kiváló nyomtatási minőségű és színhű lesz.

A nyomtatás mellett cégcsoportunk reklámberendezésekkel is foglalkozik, így például a világítótábla készítést is ránk bízhatja, beleértve annak villanyszerelését is, vagy akár egyedi igényekre szabott prospektustartó gyártását is vállaljuk, egyetlen darabtól a több százas nagyságrendig. Így nem csak a szórólap nyomtatását bízhatja ránk, hanem azt a prospektustartót is, amibe majd az kerül.